Eli meikäläinen on kaikki koulutyöt ja esitykset pitänyt!!!! Jihaaaaaaaaa :D

Tänään myös tutustusin Kiinan postilaitokseen!! Juu meijän pakettien lähettäminen kesti melkein kolmetuntia. Koska siis pakettaja ei saanut himassa pakata(tai olisi saanut mutta ne olisi kuitenkin avattu postissa) ja osotelappujakaan ei saatu valmiiksi!
No sitten nää virkailijat hajottivat vielä sen koneen millä laitetaan pakettien ympärille paketointi nauha(tai joku sellanen muovinarujuttu). No maksaminen ja punnitseminen kesti per paketti joku 5-10 minuuttia(nainen hoiti rahojen laskemisen helmitaulun avulla. KYLLÄ HELMITAULULLA!!!)!
Kyllä kaikki vaan saadaan hoidettua vaikeasti.

Kävimme myös ostamassa junaliput ensiviikonlopun matkaa varten. Eli Wudangsha. Jossain länsi Hubeissa(tää provinssi) vuoristo alueilla. Eli luvassa kiipeemistä ja huimia maisemia!! Niitä on jo odoteltukin.
Uskon että tulee kyllä hauska viikonloppu raikkaassa ilmassa. Vielä tarvittis majotus hoitaa jotenkin`? Kai mennään siel jonkun localin luokse nukkumaan(se on meijän kulttuuriopen mukaan ihan mahollista ja hyväksyttävä tapa) eli kysytään vaan saako teille tulla neljä isoa äijää(no okei kolme isoo ja mä) nukkumaan yöks! =)
Vois siinä suut loksahtaa auki.

Ai niin posti keikasta vielä sen verran. Meijän ope (Pete) jäi sinne venaan et ne hakee sellasen nauhakoneen jostain muualta. Ja lisäksi jotku kirjotti osotteet paketin kylkeen punasella tussilla niin joutuivat kirjottamaan uusiksi päälle mustalla tussilla. Miksikö? No just siksi ku se voi katkasta maiden väliset diplomaatti suhteet! Kyllä näin nää kiinalaiset ihan tosissaan uskoo.
Siin oli monella pinna kireellä. (mulla ei ku olin jo valmiiks kirjottanu mustalla;))

Nyt ollaan pari päivää harrastettu kunnon hiki jumppaa. Käyty pelaamassa futista(kikkailtu pikkupeliä). Lämpötila on sitä 28 ja kosteus 80% nurkilla. Eli paidast ei löydy vartin jälkeen enää kuivaa kohtaa, mutta on ollut kyllä ihan kivaa ja sen jälkeen uni maittaa taas kunnolla! Huomen taas.

Eiku MORO