Juu hei vaan. Eilen taas tultiin Wuhaniin(Viimestä kertaa vähään aikaan) takasin tuolta vanhalta Brittien hallitsemalta alueelta. Asian mistä huomaa vanhan hallitsijan: liikenne väärän puoleista(alle jääminen hyvin lähellä), sivistyneet länkkäri vessat, puhdasta, käytöstapaisia ihmisiä, englanti puhutuin kieli(no ei ihan mutta sillä pärjäsi joka paikassa), Niin ja varmaan se (vanhan) emämaan vesisade(Kokoajan satoi!).

Hommahan lähti kivasti liikkeelle ku saavuttiin kentälle. Lentoperuttu!! No tiskillä oli kauhee riehuminen käynnissä ku kiinalaiset eivät osaa käyttäytyä!
Päästiin seuraavalle lennolle ja aikaa meni hukkaan luokkaa tunti joten eipä paljon tuntunut missään!
Raja hommelit olivat kohtalaisen yksinkertaisia jos vaan olisi tiennyt että on joku lippu täytettävä kummallakin portilla. (Niissä meni vähän aikaa kun eka jonottaa ja sitten takas jononperälle lappukourassa)

Hong Kong saavutettiin jo pimeän laskeuduttua. Ja satoi kaatamalla vettä(onneksi laitoin jalkaan sadekelikengät) koko illan, mutta pitkän etsimisen jälkeen löytyi meijän hotelli. Siis oli se vaan kummaa ku oli pelkkiä tummia miehiä joka paikassa.
Intialaiset kauppas vähän mitä sattuu löytymään maan ja taivaan väliltä.
Meijän ensin varaamaa dormi oli järkyttävä murju!!!! Seuraavaksi laitettiin sitten kärsivällisyys peliin ku ne olis vaatinu maksamaan kahdesta yöstä vaikkei oltais otettukaan kyseistä luukkua. No vähän rahaa lisää ja saatiin parempi huone. Eka yö kyllä kahden hengen huoneessa mutta mä vanhimman oikeudella sain sen pienen sängyn yksin ja jätkät kahestaan siihen 120 leveeseen. =)

Ruokaa mahaa ja irkku pubiin oluelle. Siinä se keskiviikko.

Tarstai Lautalla Hong Kong Islandille.
No sitä kuvailee parhaiten: isoa, hienoa, kallista ja kallista.
Oli komeita autoja ja taloja. Ei siitä sen kummempaa.
Iltapäivällä Hard Rock cafe.
Syötiin hyvin ja ostettiin vähän matkamuistoja!
Satoi taas koko päivän niin ei ollut kauheesti mieltä kierrellä niin mentiin irkkuun pelaakorttii ja siitä sitten illalla yökerhoja metsästämään. Luultiin kaikki että tollasessa kaupungissa missä raha liikkuu ja sitä rataa, olisi ollut jotain über mageita mestoi(sori toi tyhmä kieli)! Mutta ei! Wuhanissa on hienompia ravintoloita.

Perjantai.

Satoi vettä! Kebab! Päiväunet!
Illalla mentiin lautan ja bussin avulla victoria peak:iin. Eli siis korkea mäki saaren puolella. Meijän tuurilla kauhee sumu joten se siitä. Mutta tulipahan käytyä!

Lauantai
Olisi varmaan ollut reissun kohokohta jos olisi ollut 10 vuotias! Eli siis Disney Land(tai joku sellanen puisto juttu) käytiin kattomassa. Ei onneksi pidetty mitään kiirettä sinne menemisen kanssa ku aikahan siellä kävi pitkäksi. Ei ole ihan samanlainen kuin Pariisi tai muut. Yksi laite oikeestaan missä viitti käydä.
Saippuakin tuoksui piirretylle!
Ilotulitus oli ihan törkeen hieno! Sepä kai siinä!
Ite menin ajoissa nukkumaan ja Henkka ja Mikko istuvat iltaa pubissa.

Sunnuntai meni pakatessa ja reissatessa. Ei mitään kummempaa sanottavaa.

Hong Kong(moni voi nyt luulla että oli tylsää tai turha reissu, mutta ei sitä se ei ollut) lyhyesti: Kallis, mutta käy jos sinulla on mahdollisuus!

Niin ja kallis se on vaan sellaisen mielestä joka on asunus Wuhanissa kohta 4 kuukautta! Ei se sentään mikään suomi ole!

No nyt jatkan pakkaamista ku huomenna tarttis lähteä suomea kohti. Väli pysäkkinä Shanghai ja sieltä keskiviikkona kotiin. On sitä jo vähän odoteltukin vaikka tietää että tylsäksi käy taas kuukauden jälkeen kotona oleminen.

Niin ja kuvat ovat netissä. Wudang kuvat myös!