Viimeksi kun meillä oli peli pystysin hekumoimaan meidä menestyksestä niin nyt on sitten vähän eriääni kellossa. Tuli turpaa oikein kunnolla eilen (8-0)
No meiltä puuttui vahva linkki meijän alakerrasta eli Kanadan vahvistus ei ollut maalissa. No kyllä oli tää tämän kertanen joukkuekin ihan törkeen hyvä ja taitava porukka.
Ei siitä enempää.

Nyt sitten rupee olemaan matka suunnitelma ja aikataulut kohdillaan.
Eilen varattiin Hostelli Pekingistä ja lennot sinne. Lentoliput tuli tossa vähän sen jälkeen ku tultiin koulusta. Niin siis tällä homma pelaa niin (jos ostat netistä) että kaverit tulee tuomaan kotiin liput ja rahat vaan käteen. 1538 yuania makso per nokka edes takasin. Hostelli n. 300 yuania viisi yötä per nokka.

Hainanin matka maksetaan varmaan tossa illalla ku Amyn kaveri tulee papereiden kanssa tänne. Hintaa 2600 yuania. Sisältää lennot (wuhan - Sanya - Wuhan) ja majoituksen kuusi päivää n. kolmen tähden hotellissa. Eli aika edullinen. Mun mielestä noi jotku tytöt oli varannut niin pelkät lennot jo yli kaks tonnia (n. 2200 yuania?) ja siihen sitten päälle joku hostelli. Et ehkä meil vähän kalliimpi mutta on sitten kaikki valmiina ja hyvä katto pään päällä( no sitähän ei vielä tiedä).

Mitäs tänne muuten? Vähän on toi varvas vaivannut sen viime viikon futis pelin jäljiltä mutta kai se parempaan päin? Kynnen alta kaikki veri tuli ulos eilisessä pelissä. Vähän on kipiä mutta kengät toimii taas jalassa. Korvatulehdus vissiin on iskenyt päälle. Antibiootti kuuri päälle.
Kyllä se siitä.

On muuten hienoa huomata kuinka keli täällä muuttuu tosta noin vaan. Edellis päivänä 30, eilen 25 ja tänään 13 astetta ja vettä taivaan täydeltä. Yöllä ukkosti niin kovaa et meinasin sängystä pudota.

No tarvii varmaan ruveta valmistautumaan kulttuuri matkaa varten. Menemme vierailemaan yliopistossa missä opiskelee vain vähemmistö kulttuurien edustajia. Eli kun pää asiassa kiinalaiset ovat(kai) Han (80%)kiinalaisia niin nää on sitten niitä muita.

Jep jep. Katotaan.