Hei hei vaan.
Eilen oli aikasta erillainen ilta, mutta siitä myöhemmin.

Aamu sarasti ihan perusmerkeissä ja kouluun taaperrettiin. IB:n tunnit meni Akun kanssa Lonely Planettia tutkiessa ja miettiessä mihin viikonloppuna reissattais? Nyt on päätetty lähtö ajankohta mutta paikka vielä vähän auki. Tulen kyllä infoamaan mihin mennään ja koska (ehkä) tullaan.
Lähtijätkään ei ole vielä varmoja. No mä ja Aku ainakin.
Päivällä oltiin vetämässä ekat futis treenit oikeen kunnon nurmella ja nappikset istu ihan hyvin jalkaan. Sitten kentän hoitaja tuli tunnin pelin jälkeen mesoomaan jotain ja pääteltiin että pelaaminen on kiellettyä omin päin?? Kielimuuri.
Tunti korista ja suihkun kautta kaupungille. Oltiin Mikolle hakemassa vähän yleishyödykkeitä. Tuli harjat ja rikkalapiot, hengareita, pesuainetta(molemmille) ja kaikkea pientä muuta. (Super liimaa)

Sieltä ku kotiin päästiin niin lähettiin Mikon, Paten, Akun, Henkan, Lilyn, Lindan, Amyn ja Oliverin kanssa hohtokeilaamaan ja muut paitsi mä kokeili vanhanajan rullaluistelu diskoa. Oli se kyllä hämärän näköstä mutta omalla tavallaan hienoa. paikalliset meni kyl hienosti. Ja kyl muutamat meistäkin. Mä keskityin keilaamaan ja teinkin oman ennätyksen 145!!! Hullua!
Lähettiin Mikon kanssa hetken aikasemmin alakerran markettiin hakemaan yhet oluet ja jäätiin niitä juomaan pihaan ja saimme seuraa. Paikalle tepasteli takavasemmalta kiinalainen sälli nimeltään Jack. Hetken päästä hänen ystävänsä Rose liittyi seuraan ja siinä aikamme turistiin. Muut oli siinä välissä menneet jo kotia kohti. Mutta sovimme Mikon kanssa menevämme Jackin ja Rosen tykö illalliselle joku päivä. Mukavia ja selvästi aikuisempia opiskelijoita kun meijän koulussa keskimäärin. He olikin toisesta koulusta. =)

Kotiin. Mia soitti Mikolle kun päästiin meille ja tulivat ostamaan olutta ja kehuskelivat lähtevänsä Hong Kongiin tänään aamulla. Ja niin ne nyt ovat siellä/matkalla?! Jos heillä menee viisumien kanssa pelaaminen hyvin niin tarvii kyllä itekin mennä.

Tänään meillä ei ollut ku Urkka tunnit. Pelattiin futista liikunnanopettaja koululaisia vastaan. Voitettiin niukasti. Mutta kivaa oli ja nyt on paikat kipeenä. Mutta kyllä tää tästä. Loppupäivä lepiä että huomenna sitten jaksaa.

Johonkin pikkukylään huomenna kattelemaan(väkeä molemmissa yli 4miljoonaa) elämää. Ilmottelen kyllä itestäni taas. Moi!
Kuvia eilisestä tulossa.