Yo!

On tää viikonloppu taas kääntymässä uuteen viikkoon.
Miten on mennyt?
Perjantaina oltii kaikki ketä kaupungissa (meistä) oli niin Brassissa syömässä ja hyvää oli taas!!!
Kyl ne vaan ruokaa osaa tehä.
Illalla sitten oli pikku juhlat alakerrassa jotka siirtyi myöhemmin naapuri rappuun Mia ja Sannan luo. Perus kakkan puhumista ja juomista.
Siirryttiin siitä sitten Voxiin. Se oli aika täynnä joten päädyimme tanssilattian reunalle lavan reunaan. Mulla oli isovarpaan kunnon takia jalassa Akun sandaalit ku normaalit kengät ei jalkaan mene. Tai menee mutta oleminen ja käveleminen on hiukan vaikeeta.

Ilta venyi aamuksi ja oltiin vähän viiden jälkeen kotona mutta onneksi oli porttiauki (lukitsematta) ja päästiin sisään ilman mitään suurempaa akropatiaa. Unten maille vaan.

Lauantai???
No ei siinä mitään ihmeellistä ollut. Itsekseni kävin kaupungilla ja löysin mitä hain. Sandaalit. 37 yuania. Saa kattoa ovatko ne hintansa arvoiset?
Sitten ilta menikin aikasta rauhallisissa merkeissä.
Oltiin ensin Henkan ja Mikon kanssa Mikon kämpillä pelailtiin casinoa ja juotiin muutamat oluet.
Nukkumaan jo hyvissä ajoin.
Sunnuntai tähän asti on ollut aika kuuma. Käytiin syömässä ja Mikon kanssa parturissa. Nää parturit ei ymmärrä jos niille sanoo että vähintään puolet pois. Kaks milliä!
No tarvii mennä viel viikolla uudestaan ennen reissua et ei tule kauheesti rusketusraitoja.
Pelattiin biljardia tovi mutta oli aika kuuma. Koht alakerran jätkät tulee tänne ja ruvetaan tekemään huomista esitystä kouluun. Saa kattoa mitä siitä tulee.

Hei nyt sitten vaan.