Eli hei vaan kaikki tutut ja tuntemattomat.

Mitäs tänne. Hmmm... Olen ollut vähän kipiänä. Oltiin eilen Akun kanssa kaupungilla ostoksilla hakemassa uusia kännyjä. Mä en löytäny mieleistä sopivaan hintaan mut aku osti jonkun paikallisen merkin. Ihan hyvin toimii ja pitäis toimii himassakin. On kaiken maailman piipityksiä kun läppää aukoo tai laittaa kiinni ja kaikkee muuta ihan häröä juttua. Mutta halpa ja hieno. Ite en ostanu muutakun pullo puolalaista vodkaa. Niin ja apteekista hain paikallisia imeskely tableteita.

Tänään.
Mentiin 11 hengen voimin kattelemaan läheiselle ISOlle järvelle nähtävyyksiä! Oli ihan hieno puutarha ja jonkin sortin historiallinen paikka missä käytiin. No puutarhassa ei sitten kukkinutkaan yhtään mikään vielä. Mutta siellä oli todella rauhallista ja hiljaista. Sielu oikein lepäsi. Ja harrastettiin bambu kaiverrusta. Oli paljon viestejä bambuissa ja osa oli vissiin todella vanhoja!
Olihan siel sit pomppulinnoja monta mutta ei saatu mennä niihin? En ymmärrä kavereitten nipottamista.

No puutarha oli äkkiä kierretty ja siirryttiin tuolihissin alapäähän. Jalkapatikalla 15min meni ja oltiin tuolihisseillä. Mentiin ylös ja katseltiin huikeita maisemia. Ylhäällä bongattiin tää kelkkarata. Ja siitähän se riemu alko! No maltettiin käydä kattomassa se pytinki siel ylhäällä. Ja oli kaikenlaisia kojuja missä myytiin krääsää ja koruja ja muita matkamuistoja. En ite ostanut mitään. Maisemat oli huikeat mutta ei kamerassa riittänyt kunnolla tehot tallentamiseen. Tarttis olla se järkkäri.

No mentiin sitten kelkkailemaan. Makso 30yuania ja 1 yuanin vakuutus.
(korvasi 30 000 yuania siis jos olis tapahtunu jotain)
 Oli ihan kivaa. Ja kovaa mentiin vaik Paten mielest jäinkin jalkoihin, mut oma moka ku ei mennyt ensin.

No siel sit kierreltiin ja katteltiin. Ammuttiin esimerkiksi jousipyssyillä ja heitettiin veitsiä tauluun.
Kyllästysin itse katselemaan krääsä kojuja ja käppäilin yksikseni loppuun lenkin ja löysin terassin missä sai olutta. Terassi kausi avattu. Oli siis jotain yli 15 astetta lämmintä.
Kotiin piti lähteä. Siit sit kello 19.00 kattomaan jotain karnevaalia koulunlähelle. No saatiin pari taksia aika nopeesti ja muut paitsi mä, Maria ja Mikko lähti. No sit ei enää tullut takseja. Aika kauan venattiin ja päädyttiin ottamaan randomilla joku bussi mikä lähti meille päin. No koht oltiin jossain kauhees ruuhkas mis liikuttiin viis metriä viidessä minuutissa. No ilmotettiin et me ei tulla kattomaan sitä vaan koitetaan päästä johonkin syömään. Koht sit oltiin tutuilla seuduilla ja bussista ulos. Syömään ihan komiaan ravintolaan.
No ulkonäkö ei kaikke ratkaise.
Tilattiin ruokaa. No Marialle tuli ihan hyvän näköstä ja makusta settiä. Mutta entäs meijän Mikkojen! Kylmää ja törkeen tulista Kanaaaaa?? Siis mitä v**** ne ajattelee. Jäi todella huono maku siit paikasta. No kierreltiin hetki kaupungilla ja lähettiin kotiin.
No nyt kotona ja nukkumaan menossa.

Hyviä öitä kaikille. Siis sitten ku menette nukkumaan.

Moikka!