Jep eli eilen.(en jaksanut illalla kirjottaa)
Oli perus aamu tunnit ja sitten 4 tuntia hypäreitä jonka käytin siihen että kävelin supermarketille jonka edessä toimii kengänkiillottajia. Siinä sai valkoset kengät sellasen käsittelyn et ne oli uutena varmaan likasemmat. Ja mitä tää makso? 2 yuania! Eli voi ihan huoletta käyttää valkosia kenkiä sade kura kelillä ja aurinkoisena päivänä kiillotukseen.

No kahdelta meillä alkoi kulttuuri tunnit jälleen koululla. No kotoa lähtiessäni suihkutin "Raidia" koko kämppään. (Oli muuten kaikki kärpäset kuolleita ku tultiin kotiin)
NO saatiin paikallisia kavereita meijän tunnille taas ja keskusteltiin kiinalaisesta lääkintä kulttuurista. Akupunktiota ja sellaista... Aikast mielenkiintoista. No mentiin sitten tutustumaan meijän koulun  poppamiehellä. (Ihan länsimaalaisen näköinen lääkäriasema) Lääkäri nainen käytti pelkästään heidän lääketieteen metodeita joten hubaa oli luvassa.
Mariannelta yritettiin poistaa nuhaa akupunktiolla, Patelta närästys akupunktiolla ja "Hot potilla" (eli kuumia kuppeja imemään ihoa), Marialle tehtiin normaalia akupunktio piste hierontaa ja Timolta poistettiin niskajäykkyys näillä kuumilla kupeilla. Nyt sillä on yläselässä 9 isoa pyöreää fritsua. Siis niin sairaannäkönen. Mutta Timon niska on parempi. Ainakin vähän.

Koulun lehden kuvaajat oli paikalla siellä? En tie miks siellä? No katotaan millanen lehti tulee. Mä vältyin itse niiltä hoidoilta. Ehkä se hieronta olis ollu lähinnä mun omaa.

Tuntien jälkeen mentiin käymään kaupassa Paten ja Teemun kanssa. Osteltiin vähän erillaisia juomia ja karkkeja... Niin meillä on noi tytöt järjestemässä perjantaiks juhlia paikallisille ystävillemme.
Kai meijän jätkienkin tarttis jotain kehitellä?

No ilta meni biljardia pelatessa ja tutustuin Oliveriin ja Amyn(meijän koulust ainakin Oliver) Muutamat muut jo Oliverin tunsikin ennestään. Olivat molemmat tosi mukavia ja Akulla ja Amylla tais vähän paremminkin synkata? :) Saa kattoa mitä täst tulee...

No juu sit illalla katottiin UHF niminen leffa täs meillä. Aku, Henkka, Mikko, Pate, Timo, Lily, Linda ja Mä. Hyvin mahduttiin telkkarin ääreen ku kannettiin alakerrasta lisää tuoleja.  Sit katottiin kans Russel Peters nimisen hepun stand up keikkaa. Kyl taas tuli naurettua.

Niin joo kuvat tästä meijä sairaala reissusta tulee vasta kun olen käynyt hakemassa kuvat Lauran koneelta.

Niin ja ruokakulttuurista on aina kiva puhua.
Päivällä kun tulin sieltä supermarketista kotiin niin kävelin ravintola kadun vierestä ja törmäsin taas hiukan epäinhimilliseen näkyyn. (Tää ravintola on sellainen missä ollaan käyty monesti syömässä) (Maki säkin olit sillon täällä meijän jätkien kanssa)

No eli siis kaukaa jo katsoin et mikä siin pihas oikein on ihmeellistä ja eikun kattomaan. Pihalla oli 2m*1m*2,5m häkki. No mitä häkissä? Jonkin sortin peura eläin. Eli siinä vissiin mainostettiin illan pääruoka ainesta. Siis ei voi kun ihmetellä!

Niin kuin Mikko on monesti sanonut: Terrrrvetuloa maailman yrrrrjöttäviempien keittiöiden pariin!

Niin ja nyt on epävirallisesti varattu parturi aika yheltä parturi tytöltä joka oli vissiin tän Oliverin kaveri. Sillä on parturi ihan tässä meijän kämppien luona. Sinne vissiin on nyt kaikki meist jätkist menossa hakemaan uuden lookin. Katotaa mitä tulee. Näette sitten kuvista.
Nyt suihkuun ja sitten kung fu tunneille kamera mieheksi. (Flunssa vaivaa vieläkin aikasta tavalla)

Palaillaa!