Älä äiti välitä tosta kalja kommentista. Ei mulla ole mitään hätää.

Jep jep
Eli tänään oli lyhyt koulupäivä. Onneksi! Oli vähän väsy.
No siitä kun oltiin koulut käyty niin lähettiin joka nörtin unelma kadulle. Vieretysten kaksi todella massiivista kerrostaloa jotka molemmat täynnä elektroniikkaa. Ja törkeen halvalla.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mp3 1Giga! Video, Fm radio, valokuvan katselu ja kaikki muut herkut. 30€!! Ja se oikeesti toimii ja Englanniksi.
2G:n muisti tikku. 10€ No kylkiäisenä tuli troijalainen mutta sen sai heti kiinni.
Nää kaverit rakensi siinä odotellessa ulkoisen muiti aseman jos halui. 100Gigaa taskuun mahtuvalla kuorellaa n. 80€. Siis kyseessä sellainen ilman virtalähdettä oleva versio. Niin ja tosta ei ole tinkattu viel mitään ku ajattelin myöhemmin käydä uudelleen.
No sitten vieressä oli miesten katu! Eli siis pääasiassa vaan miesten vaatteita ja kenkiä. Niin ja ihan oikeen kokosia.
Jopa Timo löysi kengät.(Koko suomessa 46) Aika hyvin.Timolle kyllä ei ensin löytynyt sopivia kenkiä ja kysyi isompaa kokoa niin nainen nappas radio puhelimen käteen ja soitti johonkin hirveen molotuksen saattelemana ja hetken päästä kengät oli Timon jalassa.
Näin se homma toimii.
Ostin Loton ja Puman kengät. Sellasia ei kyllä suomes löydy. Ja hinta 13 ja 10€. Ihan aidon näkösiä on. Sitä sitten mietittiin et mist se johtuu? Tultiin siihen johtopäätökseen että ovat joko kakkoslaatua tai varastettuja?? Kuka tietää. Niin ja Patrik tilas koko puvun liiveinen päivineen räätäliltä. Hinta alustavasti 60-65€! Ihan pakko ostos itellekin. Mutta ei mulla ole sillä mikään kiire.

Tänään varmaan loppu ilta menee lepäillessä. Niin se meijän kauppa reissu kesti 6 tuntia. Siin oli tietty ruokailu välissä. Ekan Pihvin söin täällä! Ei se ollu kyl niin hyvää ku paikallinen setti.
Huomen varmaan tarvii mennä hypäreillä haastaan paikalliset korismatsiin. Katotaan kuin meijän käy noitten vikkelien kinukkien kanssa? Varmaan tulee turpaan niin et oksat putoilee. Paitsi jos pelataan vankilasäännöillä. Sit meil on muuten mahkut ihan hyvät. 5 vastaan 5. Meillä paino n.470kg yhteensä. niillä max250kg. Paino on voimaa ja ylipaino ylivoimaa. Suomi 1 Wuhan institute of technology 0!

Moro